Fatmire Sinanaj, me video-porno në stilin “Kardashian” (FOTO)

9619889f82aebdf7f7a9041dfb604d6c

Nuk kishte faj presidenti amerikan Barak Obama kur në një prononcim të tij u shpreh se Kim Kardashain po ndikon negativisht në popullatën amerikane. “Viktimë” e sjellejeve të starletës amerikane u bë edhe Fatmira Sinanaj, personazh i jetës amerikane me origjinë shqiptare, e njohur për publikun amerikan si Myla Sinanaj e cila e “fyrmëzuar nga Kim Kardashian” ka bërë videon e saj për të rritur në dhomën e saj të fjetjes së bashku me basketbollstin Kris Humphries, po i njëjti partner edhe në videon pornografike të Kim Kardashianit.

Me këtë “shqiptarja” ka zgjedhur rrugën më të ngushtë për të depërtuar në rrugën e të famshmëve në SHBA dhe më gjërë.

“Kur mundi Kim të bëhet e famshme me porno-shtëpie, mundem edhe unë – deklaroi “ambiciozja Sinanaj për videot e saja seksuale të publikuara në internet. Ajo mbeti tepër e kënaqur pasi se fotot nga video e saj u publikuan në faqet më të njohura që ndjekin skandalet e personave të njohur.|LajmeFlash.net|

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.