“Haraqi” Film me i ri nga Halil Budakova (Video)

m-euml-17-n-euml-ntor-premiera-e-filmit-ldquo-haraqi-rdquo-video_hd

Halil Budakova ka publikuar promon e filmit të tij të ri, që titullohet “Haraqi”.
Filmi i ri i aktorit dhe regjisorit të njohur shqiptar tani ka sekuencat e bashkërenduara në një ‘trailer’.
Projekti i zhanrit aksion, do të vijë më 17 nëntor si premierë në kinemanë ABC.
Halil Budakova njihet për filmat e tij aksion, por na tregoni se cili është filmi i juaj i preferuar?
Videon mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

    http://youtu.be/dmVAv8E3_SA

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.