Shikoni se çfarë jete jeton një vrasës me pages – Foto

72ed084c9c5a6e6e3190c399bbf3d43a

Jose Arechiga Rodrigo Gamboa është emri i koduar i një vrasësi me pages që shëtitet lirshëm në Amerikë. Përveç profesionit të çuditshëm dhe të rrezikshëm ai është akiv edhe në rrjetet sociale si Instagram, twitter, Facebook.

Ganboa është vrasës me pages i një karteli të drogës që e kontrollon më tepër se 80% të tregut me narkotikë në Chicago.

Vrasësi është shumë aktiv në Instagram kurse fotografitë e tij  gjithmon janë të censuruara që e mbulojnë fytyrën e tij, mirëpo luksi që ai e jeton është për ti marrë zili.

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.