Si te shpetoni nga aknet dhe te eliminoni pucrrat?

Images.ashx

Aknet jane te sikletshme por ka doza trajtimi qe funksionojne mire per trajtimin e tyre. Ndiqni keto hapa si te shpetoni nag Aknet dhe si te keni nje lekur ete shendetshme dhe terheqese.
Hapi I
Nqse ju keni akne, ju duhet te mundoheni te rrini ne diell. Dielli mund te thaje lekuren dhe te eliminoje Aknet. Ju mund te perdorni shtreter per te marre rrezet e diellit
Hapi II
Tjeter, nqse ju doni te dini se si te shpetoni nga Aknet, ju duhet te pine shume uje. Uji eshte esencial sepse funksionin per pastrimin e lekures. Pini 6-8 gota Uji cdo dite. Vec kesaj, uje ju ndihmon ne nxierrjen e lendeve toksike nga trupi juaj.
Hapi III
Gjithashtu, Nqse ju doni ta dini si te shpetoni nga Aknet, ju duhet te provoni ti beni avull fytyres suaj. Ju mund te te blini nje avullore fytyres, ose mund zieni ujin dhe kur Uji fillon te avulloje ju afroni fytyren dhe mbajeni per rreth 20 minuta. Nxehtesia do t’ju shkaktoje juve djersitje dhe do t’ju hapen poret dhe pastroni fytyren. Ju duhet ta lani fytyren tuaj kur te mbaroni pune.
Hapi IV
Tjeter, ju mund te perdorni nje pastrues te bute te fytyres, nqse ju doni te dini si te shpetoni nga Aknet. . Nqse ju e lani fytyen shume shpesh, gjendja juaj mund te behet me keq dhe lekura juaj mund te te irritohet.
Hapi V
Vec kesaj, nqse ju doni te shpetoni nga Aknet ju duhet te beni ushtrimi. Ushtrimet do te shtojne disponimin tuaj dhe zvogelojne nivelin e stresit. Gjithashtu ai do te rrise qarkullimin e gjakut ne trupin tuaj dhe lekure.
Hapi VI
Gjithashtu nqse doni te reduktoni Aknet, ju duhet te ulni nivelin e stresit. Ju duhet te siguroheni qe te fleni mjaftueshem dhe ju duhet te merreni pushim nga puna ose nga paslestra. Beni gjera relaksuese dhe lekura juaj do te duket shume me mire.
Hapi VII
Tjeter, nqse doni ta dini se si shpetoni nga Aknet, ju mund te perdorni sode buke. Miksoni pak sode buke me uje dhe vendoseni ne fytyre. Ju mund te flini nje nate me te dhe gjendja juaj do permisohet.
Hapi VIII
Vec kesaj, ju duhet te ulni sheqernat dhe yndyrat ne dieten tuaj sepse kjo gjendje mund te keqesoj. Qendroni larg ushqimeve qe ju shendoshin dhe merrni ushqime me pak kalori si dhe fruta. Keto do te jene te shkelqyera per lekuren tuaj. Nqse ju ndiqni keto tipe, se si te shpetoni nga Aknet, lekura juaj do te duket fantastike.

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.